ff

RAAD onderscheidt zich vooral in prijs, duidelijkheid, veelzijdigheid en toewijding.
Uit ons marktonderzoek blijkt dat binnen onze branche de facturen voor dienstverlening vaak onduidelijk en oncontroleerbaar zijn.
Met het administratie abonnement RADAR (Regulier Administratieve Diensten Aanbod RAAD) weet u als ondernemer precies welk budget u moet uittrekken.
RADAR is opgebouwd uit modules, zodat u altijd verzekerd bent van een perfect passend dienstenpakket. De prijs van het abonnement is bijzonder concurrerend. En u krijgt er een belangrijke zekerheid bij: door de vaste prijs weet u precies waar u aan toe bent.
Wij kunnen hier geen prijzen weergeven, omdat elk abonnement MAATWERK is.

Neem de proef op de som. Nodig ons uit voor een informatiegesprek. Geheel vrijblijvend uiteraard!

In een inventarisatiegesprek kunnen wij op basis van de omvang van uw administratie; concreet het aantal mutaties (facturen) welke zich binnen uw administratie bevinden, de prijs direct bepalen.

U zult ontdekken dat goede RAAD niet duur hoeft te zijn!

Wij werken altijd op basis van een vaste prijsafspraak vooraf. Ook als wij voor u een specialist inschakelen, zullen de kosten vooraf met u worden afgesproken.

Naast de prijs kijkt u natuurlijk ook naar de kwaliteit !

De kwaliteit van uw administratie en belastingaangiften is bepalend voor het succes van uw onderneming. Een gedegen administratie geeft u inzicht in de stand van zaken van uw bedrijf. Waardoor u betere, weloverwogen beslissingen kunt nemen. En u nog betere resultaten kunt boeken,

Daarnaast vormt de administratie de basis voor de belastingaangiften. Die moeten aan alle wettelijk eisen voldoen….. Uiteraard zonder dat u een cent teveel betaald aan de Belastingdienst.

RAAD biedt u krachtige ondersteuning met het RAAD dienstenpakket. Wat de juiste ‘dienstenmix’ is voor uw bedrijf hangt af van uw situatie en wensen. Wij staan u graag terzijde bij het maken van uw keuze. Vanzelfsprekend mag u erop rekenen dat wij topkwaliteit leveren.

Administratiekantoor RAAD | mail@raadinfo.nl

to Top of Page