Kleinbedrijven

Onze doelgroep zijn kleinbedrijven tot ongeveer 10 werknemers. Hierin zijn wij gespecialiseerd. Bent u starter of doorstarter, heeft u al jaren uw zaak, het is altijd goed om eens een prijs—kwaliteitsvergelijking te maken op het gebied van o.a. administratieve dienstverlening.

Grotere ondernemingen

Ook bedrijven met méér dan 10 werknemers kunnen vaak bij ons terecht. Een van de mogelijkheden is namelijk dat wij bij u op uw kantoor de boekhouding periodiek of tijdelijk komen verwerken. U kunt bijvoorbeeld ook alleen de salarisadministratie aan ons uitbesteden.

Particulieren

Veel particulieren maken gebruik van onze dienstverlening, met name voor hun jaarlijkse belastingaangiften. Tegen een vaste prijs wordt de aangifte verzorgd. Zodat u nooit teveel betaalt. Nazorg zoals bezwaar wordt veelal zonder bijkomende kosten door ons verzorgd! Bent u bijvoorbeeld slecht ter been dan wordt e.e.a. bij u thuis afgehaald / bezorgd.

Verenigingen

Uw verenigingsadministratie kunt u aan ons uitbesteden, waarbij wij ook de incasso van de lidmaatschapsgelden kunnen verzorgen.

Ook meerdere verenigingen van eigenaren maken gebruik van onze dienstverlening waarbij wij naast de administratie ook de jaarrekening, incasso van servicekosten en begroting verzorgen. Desgewenst wordt het onderhoud of de bestuursfunctie door ons ingevuld.

 

 

 

 

Administratiekantoor RAAD | mail@raadinfo.nl

to Top of Page