Een greep uit onze dienstverlening

Begeleiding bij het starten van uw bedrijf, opzetten van uw financiële administratie, invoeren van uw administratie, financieringsaanvraag verzorgen, tussentijdse rapportage, meerjarenbegroting opstellen, salarisadministratie, jaarrekening  & publicatiestukken verzorgen, alle fiscale aangiften, incasso. 

Als ondernemer weet u natuurlijk als geen ander dat tijd kostbaar is. Vandaar dat u vaak pas nadat het normale werk gedaan is aan de administratie toekomt. Begrijpelijk en jammer tegelijk. Want de efficiency schiet er dan bij in. Zeker als u gebruik maakt van onafhankelijk van elkaar opererende adviseurs. Zoals een losse boekhouder, een aparte belastingadviseur en verschillende verzekerings- en pensioenadviseurs. 
En dat terwijl er juist voor u een uitstekende, veel minder omslachtige manier bestaat. 
In onze visie is het belangrijk om totaaloplossingen te kunnen bieden. Wij zijn uw centrale aanspreekpunt. Onze werkwijze is overzichtelijk en kostenbesparend. Daarnaast kan het één niet zonder het ander. Een pensioenregeling bijvoorbeeld staat in directe relatie met uw belastingzaken. 

Bij RAAD kunt u terecht voor alle financieel zakelijke diensten, tegen vaste prijzen. 

Onze begeleiding gaat heel ver. Voor alle raakvlakken van de administratieconsultancy beschikt uw RAAD Administratie consultant over een beproefd landelijk netwerk van samenwerkende kwaliteitsorganisaties die naadloos aansluiten bij de visie en de werkwijze van RAAD. Denkt u hierbij aan financiële planning, bedrijfsjuridische aangelegenheden, belastingadviezen, accountancy, incasso– en bankzaken. Maar ook aan een oudedagsvoorziening, debiteurenbeheer en marketing. 
Wij richten ons vooral op het kleinbedrijf, particulieren, verenigingen en stichtingen.

 


  

 

 

 

Administratiekantoor RAAD | mail@raadinfo.nl

to Top of Page