Bij RAAD  kunt u er voor kiezen zelf uw boekhouding (deels) in te voeren.Aan de hand van een inventarisatie kunnen wij bezien of dat voor u interessant kan zijn.

 

Online Boekhouding

boekhouding eenmanszaak

RAAD stelt u in staat uw boekhouding te doen op een manier die u begrijpt. Het installeren van een boekhoudprogramma, het maken van backups en het doen van investeringen hiervoor zijn niet nodig. Wij kijken mee in uw boekhouding. Wel zo handig toch?

U doet zelf uw boekhouding
Weet u wat een factuur, bonnetje, afschrift, debiteur en crediteur is? Dan kunt u boekhouden met e-Boekhouden.nl. Begrijpelijke terminologie, overzichtelijke invoerschermen en de zeer geavanceerde invoerwizard (voor moeilijke boekingen) maken dit mogelijk.

Automatische elektronische BTW-aangifte
Zodra u alle gegevens voor een BTW-periode heeft ingevoerd kunt u met één druk op de knop de BTW-aangifte bekijken en indien u deze gecontroleerd hebt direct elektronisch doorsturen naar de belastingdienst. Aparte software is hier niet voor nodig. Zodra uw BTW-aangifte door de belastingdienst is geaccepteerd, krijgt u direct per e-mail bericht.

Verstuur met 1 druk op de knop uw aanmaningen
Niets is zo vervelend als slecht betalende debiteuren. Wanbetalers handmatig bijhouden kan al snel een uren durende klus worden. e-Boekhouden.nl neemt u dit werk uit handen. Met één druk op de knop kunt u aanmaningen per e-mail naar uw klanten sturen of uitprinten voor verzending per reguliere post. De tekst en layout van de aanmaningen kunt u volledig naar eigen wens aanpassen. 

Koppeling met internetbankieren
e-Boekhouden.nl neemt u het invoeren van afschriften uit handen. Maakt u gebruik van internet bankieren of elektronisch bankieren, dan kunt u uw (elektronische) afschriften direct in e-Boekhouden.nl importeren. Gegevens van vrijwel iedere bank in Nederland kunnen worden ingelezen.

Zeer uitgebreide overzichten
Naast de overzichten die de belastingdienst vraagt bij uw aangifte inkomstenbelasting vindt u in online Boekhouden tal van andere overzichten en statistieken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een staafdiagram waarin u het verloop van uw winst over de afgelopen 12 maanden kunt bekijken. U ontdekt direct een dalende of stijgende lijn. Zodra u een nieuwe mutatie heeft ingevoerd zijn ALLE overzichten direct bijgewerkt! U kunt zelfs op ieder moment de stand van uw boekhouding bekijken op een bepaald moment in het verleden.

Gratis offline-module
De belastingdienst verplicht u de gegevens van uw boekhouding tot 10 jaar (afhankelijk van de rechtsvorm) te bewaren. Dit op een manier dat de gegevens eenvoudig zijn in te zien. Online-Boekhouden voorziet u hierin met de Offline-module. De offline-module is een klein programma wat u zonder extra kosten kunt downloaden en installeren. U kunt vervolgens met één druk op de knop een export downloaden van uw hele administratie, waarna u deze kunt inzien met de offline-module. Zo kunt u, ook als u over een aantal jaar als u misschien niet meer met online-Boekhouden werkt, toch uw gegevens inzien.

100% volgens het 'drill-down principe'
Op iedere plek in online-Boekhouden kunt van een bepaald cijfer zien waaruit het is opgebouwd, door er simpelweg op te klikken. Ziet u een staaf in een staafdiagram: als u er op klikt ziet u waar de staaf uit opgebouwd is. Ziet u het saldo van een bepaalde rekening: klik op de rekeningcode en u ziet direct uit welke mutaties deze opgebouwd is. Op deze manier is het opsporen van fouten in uw boekhouding kinderspel.

 

Prijzen
Boekhoudmodule€ 14,50Per maand
Facturatiemodule€ 9,50Per maand

  • Bovenstaande prijzen zijn per maand exclusief BTW
      
  • Er zijn geen extra kosten (bij uitsluitend boekhouden)
     
  • Geen jaarcontract, onbeperkt aantal facturen
     
  • Per maand opzegbaar

 

Online-Boekhouden stelt u in staat binnen enkele seconden een factuur op te maken en (desgewenst) direct per e-mail te versturen, uiteraard volledig in uw huisstijl.

Eenvoudig facturen maken
Met de facturatiemodule van online-Boekhouden maakt u in een handomdraai uw facturen in uw eigen huisstijl. U kunt de factuurregels handmatig invoeren, of kiezen uit een stamlijst. Heeft u een factuur die u regelmatig moet maken voor verschillende klanten, dan kunt u deze opslaan als 'standaard factuur', waarna u de volgende factuur met één druk op de knop kunt opmaken.

Verstuur uw facturen digitaal of per reguliere post
online-Boekhouden stelt u in staat uw facturen volledig digitaal te versturen. Dit levert voor u een aanzienlijke besparing op. Postzegels, enveloppen en briefpapier zijn immers niet meer nodig. Per klant kunt u aangeven of de factuur per e-mail of per reguliere post verstuurd moet worden. Vervolgens kunt u met één druk op de knop alle facturen per e-mail versturen of uitprinten voor reguliere verzending. Voor de verzending per e-mail kunt u kiezen om de factuur als PDF- of Word-document mee te sturen.

Volledige integratie met het boekhoudpakket
Iedere factuur die u in de facturatiemodule aanmaakt wordt (indien gewenst) volautomatisch in de boekhouding verwerkt. Alle boekhoudkundige overzichten (zoals de Balans en de Verlies en Winst) zijn direct bijgewerkt zodra u de factuur opslaat.

100% uw eigen opmaak
Daar waar u bij veel facturatiepakketten vast zit aan een aantal voorgedefinieerde sjablonen, bent u in de facturatiemodule van online-Boekhouden 100% vrij in hoe de factuur er uiteindelijk uit komt te zien. U kunt één of meer sjablonen direct in uw favoriete tekstverwerker (bijv Microsoft Word) maken en eenvoudig in e-Boekhouden.nl plaatsen. Vervolgens kiest u bij het maken van een factuur het sjabloon waarin die factuur moet worden opgemaakt.

Automatische en eenmalige incasso
Indien u gebruik maakt van automatische- of eenmalige incasso om uw klanten te laten betalen, dan zal de facturatiemodule van online-Boekhoudenl u zeker bevallen. Per factuur kunt u eenvoudig aangeven hoe de factuur betaalt moet worden: per reguliere overboeking of per incasso. Als u voor het laatste kiest wordt er automatisch een incassoregel aangemaakt. Periodiek kunt u vervolgens met één druk op de knop een Clieop03-bestand aanmaken welke u op de reguliere wijze bij uw bank of bij Interpay aanbiedt.

Zeer uitgebreide abonnementenmodule
Biedt u diensten aan waarvoor uw klanten een terugkerende vaste vergoeding betalen (bijv. voor abonnementen of een lidmaatschap), dan kan de abonnementenmodule van online-Boekhouden u al het werk uit handen nemen.
Met enkele muisklikken maakt u een abonnement aan waarbij u aangeeft welke factuur welke terugkerende periode (bijv week, maand, kwartaal, jaar etc) verstuurd moet worden. Vervolgens klikt u (bijvoorbeeld eens per maand) op de knop 'Facturen maken', en alle facturen voor abonnementen waarbij een nieuwe factuur gemaakt moet worden, worden direct aangemaakt en in de boekhouding verwerkt. De datum waarop de volgende factuur weer gemaakt moet worden, wordt vervolgens direct in het abonnement verwerkt, zodat u bij een volgende facturatieronde wederom slechts 1x op de knop hoeft te drukken.

 

 

 

 

Wilt u meer informatie en direct aan de slag neemt u dan contact met ons op. 

Administratiekantoor RAAD | mail@raadinfo.nl

to Top of Page